Betonciré vloer

Wat is een betonciré  vloer ?

Betonciré vloer
Betonciré vloer

Wij ontvangen vaak de vraag “wat is een betonciré vloer precies?”. Een betonciré is een verzamelnaam van diverse soorten betonstuc systemen ieder met zijn eigen kwaliteit en uitstraling. Als je kijkt naar de originele kwaliteit van betonciré dan is deze op latex basis en in onze ogen eigenlijk iets te zacht voor vloeren. Als je een mooie sterke krasvaste vloer wilt kies dan wel de juiste kwaliteit want de ene betonciré ́ is de andere niet. 

Onze betonciré vloeren zijn krasbestendig of zelfs krasvast en waterdicht en flexibel dus scheuroverbruggend en, 2 to 3 mm dik en niet of minimaal vlekgevoelig. En is dus ideaal en zeer geschikt voor vloeren. Wij hebben zelfs de meest harde en beste kwaliteit die er op dit moment verkrijgbaar is in de markt. We testen alle interessante nieuwe systemen en tot nu toe zijn we nog geen betere kwaliteit tegen gekomen. 

Het is enorm hard stucwerk waardoor krassen en deuken niet snel voorkomen. Alles is natuurlijk wel gebaseerd op normaal gebruik. Hufterproof is eigenlijk niks in het leven. Dus als je zuinig bent op je spullen zul je niet snel gebruikerssporen krijgen ben je lomp en onbehouwen dan is dat uiteraard een ander verhaal. Je hebt dan ook nog zoiets als puntbelasting. 

Een betonciré vloer heeft een speciale kleurschakering. Door de kleurschakering heeft het een pure en authentieke uitstraling. Deze kleurschakering komt omdat het met de hand wordt gemaakt. Geen vloer is hetzelfde, waardoor u vloer een uniek pronkstuk wordt in uw huis. Het is ideaal om met sokken of blote voeten op te lopen en voelt zacht en egaal aan. Het neemt de kamertemperatuur vrijwel meteen over waardoor het niet koud voelt aan de voeten. Vooral in combinatie met vloerverwarming is deze stuc vorm ideaal voor de comfort van een woonhuis, maar omdat het amper vlekt en deukt door de hardheid van het product is het ook ideaal voor kantoorpanden of andere werkgelegen panden. Het product kan naar smaak worden gelegd. U kunt vrijwel elke kleur kiezen en het kan mat en glanzend worden afgelakt, waardoor het product precies kan worden afgesteld naar uw persoonlijke smaak. 

Wat zijn de voordelen van een betonciré  vloer? 

Een betonciré vloer heeft enorm veel voordelen. Het is ideaal om schoon te houden. Dit komt doordat dit product waterdicht is en dus bijna geen vlekken opneemt. Het product heeft in tegenstelling tot tegels ook geen voegen, waardoor er minder snel schimmel ontstaat. Het is in onze ogen daarom ook ideaal voor badkamervloeren en natte ruimtes. Het heeft weinig onderhoud nodig mits er goed met de vloer wordt omgegaan. Het is ideaal voor een renovatie aangezien het product over de bestaande tegels heen gelegd kan worden. De betonciré laag is ongeveer rond de 2 tot 3 mm dik. Het is dus heel erg dun waardoor je geen last hebt van hoe hoog de ondergrond is. Zo hoef je de oude tegels niet te verwijderen wat veel sloop werk scheelt. Onze betonciré vloer is ook ideaal voor nieuwbouw. Het is enorm flexibel waardoor het minder gevoelig is voor scheuren. Ook is het product ideaal te combineren met vloerverwarming. Zelfs als de vloerverwarming al onder de bestaande tegels ligt. Ons beton sur ton is geschikt om door te leggen naar de buitenvloeren. Hierdoor is het mogelijk de sfeer van het woonhuis te laten doorlopen naar uw buitenterras. Op die manier kunt u zelfs buiten het authentieke en pure gevoel creëren die u in uw woonhuis heeft gecreëerd. Onze stucadoors zijn op zoek gegaan naar het beste en mooiste product en zijn daarvoor cursusen gaan volgen in Spanje. Hier zijn wij bekend geworden met onze Topcret stuc. Dit product is het sterkste microcement op de dit moment verkrijgbaar. Dit product is 3 keer sterker dan andere betonciré producten op de markt. Dit product geeft een meer moderne en strakke uitstraling, wat kan worden vergeleken met de sfeer van hotels/vakantiehuizen in Bali. Verder hebben wij ook de mortex stuc. Dit product onderscheid zich in uitstraling. Het is te vergelijken met de tadelakt wat oorspronkelijk uit Marokko komt. Tadelakt is normaal gezien niet geschikt voor vloeren aangezien het daar te zacht voor is. Bent u wel op zoek naar deze authentieke sfeer voor uw vloer dan is onze mortex stuc wel geschikt voor vloeren. De mortex stuc heeft dezelfde uitstraling. 

In welke kleuren is een betonciré vloer verkrijgbaar? 

Betonciré vloer
Betonciré vloer

Betonciré vloer denken heel veel mensen aan de kleur grijs van beton maar dat is zeker niet het geval, Betonciré is in heel veel kleuren verkrijgbaar. Naast de 50 tinten grijs is de trend nu 50 tinten beige;-) Maar naast alle natuurlijke tinten is betonciré zelfs ook verkrijgbaar in kleur; zoals rood, groen, blauw, wit ect. Onze stucadoors zijn veel bezig met het experimenteren met kleurpigmenten. Op deze manier proberen wij mee te gaan met de trends en proberen we ons aan te passen aan de de aanvragen die we krijgen. In de showroom liggen alle mogelijke stalen dus daar is het mogelijk om een idee te krijgen van alle mogelijkheden. Iedereen is van harte welkom op afspraak om zicht te laten informeren betreffende de betonciré kleuren en structuur mogelijkheden. 

Is betonciré vloer ook geschikt voor vloerverwarming? 

Betonciré vloeren zijn enorm geschikt voor vloerverwarming. Je kan op drie verschillende manieren vloerverwarming laten plaatsen. Je hebt de meest bekende methode. Dit is via buizen die in een golvende beweging worden geplaatst en worden aangesloten op de gasleiding. Hier wordt egaline overheen geplaatst als ondergrond. Na de egalisatie wordt de betonciré overheen aangebracht. Dit is de meest voorkomende techniek op het moment. Stel dat jouw badkamer geen gasaansluiting heeft zou je ook nog kunnen kiezen voor verwarmingsmatten. Deze matten worden aangesloten op stroom. Deze matten moeten daarna ook geëgaliseerd worden voordat ze worden gestuct met Betonciré. Verder hebben we een nieuwe methode. Deze methode is afkomstig van Duitse technologie en is CE-gecertificeerd. Onze fabrikant Topcret is hiermee gaan experimenteren en kwam uiteindelijk met de dunste elektrische verwarming om de markt. Het is slechts 3mm dik en heet Topcret Summery®. Het eerste verwarmingssysteem dat geïntegreerd wordt in de microcement. Het is een onzichtbaar verwarmingssysteem ter vervanging van grote gas- of houtkachels of radiatoren. Het is een stuk goedkoper dan conventionele elektrische verwarmingssystemen doordat het tot 50% minder energie verbruikt. Dit bespaard dus bijna de helft aan energiekosten. Het heeft een laag voltage (24v) en het is volledig waterdicht. Het kan dus ook goed worden toegepast in badkamers en vochtige ruimtes. Heeft u last van allergieën? Dan is dit product ook geschikt voor u. Het voorkomt namelijk droge lucht en stofdeeltjes. Het kan net als de doorsnee betonciré over tegels, beton en andere vloeren worden geplaatst. Het is daarom ook ideaal voor renovaties waar de minimale hoogte van het product weer terug komt. Ook stoot de Topcret summery® geen CO2 uit. Waardoor u uw steentje bij kan dragen aan het klimaat. 

Is een betonciré vloer geschikt voor een badkamer?

Beronciré vloer
Betonciré vloer

Een betonciré vloer kan de perfecte keuze zijn om deze visie werkelijkheid te laten worden. Stel je voor: een badkamer met een unieke uitstraling, een ruimte die karakter en stijl ademt. Maar is een beton Ciré vloer eigenlijk geschikt voor een badkamer?

De betonciré vloer is een bijzondere vloerafwerking die steeds populairder wordt in moderne interieurs. Maar wat maakt het zo geschikt voor een badkamer? Laten we dat ontdekken.Ten eerste, de waterbestendigheid. Een beton Ciré vloer is van nature waterafstotend en kan daardoor uitstekend worden toegepast in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Het materiaal is bestand tegen water en vocht, waardoor het risico op schade of problemen zoals schimmelvorming wordt verminderd. Dit maakt het een duurzame keuze voor een badkamervloer.

Daarnaast is een betonciré vloer naadloos en gemakkelijk te onderhouden. De vloer heeft geen voegen of naden waar vuil of vocht zich kan ophopen. Hierdoor is het schoonmaken een fluitje van een cent. Met een vochtige doek of milde reiniger kun je de vloer eenvoudig schoonhouden en genieten van een frisse en hygiënische badkamer.

Een ander voordeel van een betonciré vloer is de esthetische waarde. Het heeft een natuurlijke uitstraling en een uniek karakter. Het kan een moderne, industriële sfeer creëren of juist een warme en rustieke ambiance neerzetten, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Met verschillende kleuren en afwerkingen kun je de vloer aanpassen aan je eigen stijl en de sfeer van de badkamer versterken. Bovendien voelt een betonciré vloer comfortabel aan onder je voeten. Het materiaal is van nature warmtegeleidend, waardoor het prettig is om op blote voeten over de vloer te lopen, zelfs in de koudere maanden. Dit comfort kan worden versterkt door vloerverwarming te combineren met de beton Ciré vloer, wat zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer.

Kortom, een beton Ciré vloer is zeker geschikt voor een badkamer. Het is waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden, esthetisch aantrekkelijk en comfortabel. Met deze vloerkeuze kun je jouw badkamer transformeren tot een unieke en stijlvolle ruimte waar je elke dag van kunt genieten. Zorg er wel voor dat je de beton Ciré vloer laat plaatsen door een professionele en ervaren vakman om een hoogwaardig resultaat te garanderen.

Waarom zou ik een betonciré vloer moeten aanschaffen in de keuken?

Een betonciré vloer kan de perfecte toevoeging zijn om van jouw keuken een unieke en stijlvolle ruimte te maken. Stel je voor: een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een ware eyecatcher vormt in je huis. Maar waarom zou je eigenlijk een betonciré vloer moeten aanschaffen?

Het begint allemaal met de uitstraling. Een betonciré vloer brengt een gevoel van moderniteit en elegantie met zich mee. De natuurlijke en naadloze afwerking zorgt voor een strakke en minimalistische look, die perfect past bij een eigentijdse keukenstijl. Of je nu een industriële sfeer wilt creëren of juist een warme en gezellige ambiance wilt neerzetten, een beton Ciré vloer kan zich aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in de keuken versterken. Maar het uiterlijk is niet het enige voordeel van een betonciré vloer in de keuken. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen intensief gebruik. In de keuken, waar dagelijks gekookt en geleefd wordt, is het belangrijk dat de vloer bestand is tegen vlekken, krassen en andere vormen van slijtage. Een beton Ciré vloer is sterk en kan tegen een stootje, waardoor hij lang meegaat en er altijd als nieuw blijft uitzien.

Een ander pluspunt van een betonciré vloer in de keuken is het gemakkelijke onderhoud. Het naadloze oppervlak maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Met een vochtige doek of milde reiniger kun je gemakkelijk vuil en vlekken verwijderen, zonder dat er resten achterblijven in voegen of naden. Dit maakt de vloer niet alleen hygiënisch, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Bovendien is een betonciré vloer in de keuken compatibel met vloerverwarming. Dit betekent dat je kunt genieten van een aangename temperatuur in de keuken, zelfs tijdens koude winterdagen. De warmtegeleidende eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat de vloer snel opwarmt en de warmte gelijkmatig verspreidt. Dit creëert een comfortabele en gezellige omgeving om in te koken en te ontspannen.

Kortom, er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten overwegen om een beton Ciré vloer aan te schaffen in de keuken. Het biedt een prachtige esthetiek, duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud en de mogelijkheid om te genieten van vloerverwarming. Met een beton Ciré vloer kun je jouw keuken transformeren tot een ruimte waar stijl en functionaliteit hand in hand