Kwaliteitspolitiek

A BETTER WORLD

De weg naar een duurzamere wereld is lang, het draait om transparantie en openheid. En als we eerlijk zijn; wij staan pas aan het begin. We proberen zo veel als we kunnen op een duurzame manier te werken waar dit kan. Dit doen wij samen met onze merken, zeker met de materialen waarmee wij de meeste m2 maken. Zo wordt bijvoorbeeld onze Beton sur Ton in België vervaardigd en dit is samengesteld uit 95% natuurlijke ingrediënten afkomstig uit Europa. De formule is neutraal en kan door ons direct ter plaatse worden gepigmenteerd, wat een milieuvriendelijker vervoer mogelijk maakt en productverspilling voorkomt.

Aangezien wij met veel verschillende materialen en merken werken is het lastig om hier een eenduidig document over te maken. Maar mocht jij hierover meer willen weten of 100% ecologisch willen bouwen, neem dan gerust contact met ons op! Samen zullen we dan kijken naar de mogelijkheden die wij hebben.

KANTOOR/RETAIL/HORECA

Door de tijd waarin we nu zitten zien we een verschuiving ontstaan waarbij een fijne werkomgeving steeds belangrijker wordt. Onze vloer- en wandafwerkingen zijn zeer geschikt om een prettige werksfeer neer te zetten die meer tot de verbeelding spreekt dan standaard oplossingen. Daarnaast voldoen onze vloeren aan de kwaliteitseisen die gewenst zijn bij intensieve gebruiksruimtes zoals scholen, kantoren, horeca en retail. Onze TOPCRET vloer is zelfs toepasbaar in de zorgsector vanwege de extreme dichtheid.

Onze materialen kunnen ook op een creatieve manier bijdragen aan branding door logo’s, beeldmerken en kleuren vanuit een huisstijl op een verrassende en creatieve manier in het interieur te verwerken. We denken daarin graag mee en dragen graag nieuwe ideeën aan.

PARTNERSHIPS

Wij werken graag samen met diverse partners, zodat inspiratie en creativiteit elkaar ontmoeten en er nieuwe ideeën ontstaan. Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via info@stucatelier.nl.

ONTWERP

Plannen voor een nieuwe badkamer? Zet je dan maar schrap voor alle beslissingen die je moet nemen. Een goede voorbereiding is het halve werk, en die voorbereiding begint met een ontwerp. We begrijpen heel goed dat je wilt visualiseren hoe jouw ideeën er in de badkamerruimte uit komen te zien. Dat kan soms best lastig zijn: zeker bij de indeling, maar ook een andere kleur of patroon op de wand of vloer is prettig om op voorhand te kunnen zien.

Wij werken samen met diverse partners, zij weten waar ze het over hebben en kunnen adviseren bij ontwerp, verbouwing, verplaatsing of herinrichting van de badkamer en zijn daarnaast ook bekend met al onze materialen. Oplossingen bedenken waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en alternatieven aandragen die je zelf nog niet kende. Dat kunnen zij door hun jarenlange ervaring en ruime kennis van de nieuwste merken en materialen.