Welkom bij het stucatelier

Ons atelier is ontstaan vanuit vakmanschap en een passie voor innovatieve materialen en mooie dingen. We ontwikkelen tijdloze wand- en vloerafwerkingen die veelzijdig toegepast kunnen worden in alle denkbare ruimtes (vloeren, keukens, badkamers, trappen, woonkamers etc.). We bruisen van de ideeën en zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Materialen die jouw huis onderscheidend maken en aansluiten op nieuwste trends op het gebied van interieur.

We hebben jarenlange ervaring in het toepassen en ontwikkelen van betonstuc producten, waardoor we durven te zeggen dat we – dankzij onze productkennis – voorloper zijn op dit gebied. Wij houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten, we testen nieuwe mogelijkheden, kiezen de beste materialen en ontwikkelen onze producten steeds verder door. Hierbij staat kwaliteit voorop.

Onze stucadoors, ieder met een nauwkeurig èn artistiek oog, zijn dagelijks bezig met het creëren van die sfeer die past bij jouw wensen, we noemen ze ook wel ‘wall-designers’..;-) Een juiste mix van structuren, kleuren en materialen bepalen het eindresultaat.

Ben je op zoek naar inspiratie? Wil je onze wand- en vloerafwerkingen graag in het echt zien? Of heb je een idee en zou je graag advies willen?

We nodigen jou graag uit voor een bezoek aan ons atelier!

zakelijk

Door de tijd waarin we nu zitten zien we een verschuiving ontstaan waarbij een fijne werkomgeving steeds belangrijker wordt. Onze vloer- en wandafwerkingen zijn zeer geschikt om een prettige werksfeer neer te zetten die meer tot de verbeelding spreekt dan standaard kantooroplossingen. 

Onze materialen kunnen ook op creatieve manier bijdragen aan branding door logo’s, beeldmerken en kleuren vanuit een huisstijl op een verrassende en creatieve manier in het interieur te verwerken. 

We denken daarin graag mee en dragen graag nieuwe ideeën aan. 

Partnerships

Wij werken graag samen met diverse partners, zodat inspiratie en creativiteit elkaar ontmoeten en er nieuwe ideeën ontstaan. Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via info@stucatelier.nl